nlc.hu
Sztárok

A X-Faktor 2022-es győztes mesélt a terveiről

Az X-Faktor győztese, Solyom Berni rengeteg negatív kommentet kap

Az X-Faktor 2022-es győztese azt is elárulta az RTL Fókusz stábjának, hogy nagy döntés előtt áll.

Elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese, a sikernek azonban ára is volt. A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogatta meg az RTL Fókusz stábja. 

Solyom Berni

Solyom Berni (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Berni állítása szerint az X-Faktor adásai közben nem izgult, mert mindig sikerült időben felkészülni a számára és úgy érezte, minden alkalommal kihozta magából a legtöbbet. Azt azonban nem rejtette véka alá, hogy a hirtelen jött hírnevet kísérő negatív kommentek rosszul estek neki. Ráadásul, mióta nyert, még több személyeskedő kommentet kap. 

„Nagyon rosszul éreztem magamat, amikor kaptam egy rossz kommentet, de most, hogy megnyertem, ez még rosszabb lett. Sokkal több rossz kommentet kapok. Szerintem nem mindenki ugyanolyan és tök rendben van, ha valaki introvertált, ezt már a műsor elején megtudtuk, hogy ilyen vagyok és ezt nem szégyellem.

A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy fontos neki származása és a zenei karrierje miatt óriási döntés előtt áll az egész család.

Solyom Berni nemrég az nlc-nek adott interjút, melyből kiderült többek közt, hogy a szülei jobban elhitték, megnyerheti az X-Faktort, mint ő maga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top