nlc.hu
Sztárok

Lengyel Tamás kiáll a közügyek mellett

Lengyel Tamás: „Kötelességünk mindig a gyengébb oldalára állni, ezt tartom az alapvető emberi magatartásnak”

Tamás nem félti a munkáját.

Lengyel Tamás volt az RTL Reggeli vendége, ahol legújabb sorozatáról, a Nagy fehér főnökről mesélt, ami kapcsán kiemelte, tabudöntögető, kemény nyelvezetű, de szerinte Magyarország szellemi pusztulását kíméletlenül mutatja meg. 

Lengyel Tamás

Lengyel Tamás a Reggeliben

„Ez nagyon jól van felépítve, klassz a konstrukció, nem didaktikusan próbál átnyomni valamit, egyszerűen szórakoztat a történet, találkozol olyan élethelyzetekkel, aminél a felismerésed az kell legyen, hogy ez nem oké. (…) Ehhez az kell, hogy kíméletlenül bemutassa Magyarország állapotát, a szellemi pusztulást, radikalizálódást – magyarázta a színész, aki közösségi oldalain gyakorta áll bele közügyekbe, el is mondta, miért. – A szolidaritás, ezt a szót tudnám mondani. Azt érzem, kötelességünk mindig a gyengébb oldalára állni, ezt tartom az alapvető emberi magatartásnak. Van egy nagy követőbázisom, ha más nézőpontból meg tudok mutatni bizonyos dolgokat, az fontos.”

Természetesen Járai Mátéék feltették neki a kérdést, nem félti-e a munkáját, és nem tart attól, hogy olyat mond, ami miatt bajba kerülhet. 

„Jó helyen vagyok az RTL-nél, másrészt azt érzem, ahhoz, hogy változzon a világ, ahhoz kell kockázatot vállalni. Nem a saját egónkat, karrierünket kell előnyben részesíteni. Ezek ilyen magasztos szavak, hülyének is érzem magam tőle.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top