nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád a Hal a tortánban történt incidensről

„Nem kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem” – Megszólalt Polgár Árpád a Hal a tortánban történt incidensről

Hosszú nyilatkozatot adott ki Polgár Árpád azután, hogy összeveszett Gáspár Evelinnel, és emiatt nem vett részt a Hal a tortán című műsor második felében.
A montázson Gáspár Evelin és Polgár Árpád

A Hal a tortán szerda esti adásában Polgár Tündén volt a sor, hogy megmutassa főzőtudományát, és vendégül lássa a többieket. A vacsora azonban nagyon feszült hangulatban telt, Tünde férje, Polgár Árpád pedig egyáltalán nem vett részt rajta.

Kiderült, hogy azért, mert Gáspár Evelinnel csúnyán összevesztek. Gáspár azt mondta, hogy Polgár Árpád megvető hangsúllyal beszélt az édesanyjáról, Gáspár Beáról, mert elaludt, és miatta történt csúszás. Emiatt haza akart menni, de végül maradt a forgatáson.

A történtekkel kapcsolatban Polgár Árpád hosszú nyilatkozatot adott ki.

A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: »Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!« mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak

– fogalmazott a közleményben Polgár Árpád. A csúszás oka szerinte az volt, hogy reggel előforgatás készült a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya – Gáspár Bea – elkésett, mert állítólag elaludt.

Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek

– írta Polgár Árpád, aki a továbbiakban nem kíván nyilatkozni a történtekről.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, TV2/RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top