nlc.hu
Sztárok

Elérkezett az utolsó rózsaceremónia A Nagy Ő-ben

A Nagy Ő: Balázs Andi segít dönteni Árpa Attilának az utolsó rózsaceremónia előtt

A színésznő próbált tanácsot adni.

Elérkezett az utolsó rózsaceremónia ideje A Nagy Ő-ben. Árpa Attilának nehéz döntést kell meghoznia, ugyanis mind a négy versenyben maradt lány közel áll már a szívéhez. A színész úgy érezte, nem elég, hogy különböző randikra jár a hölgyekkel, és próbál minél többet megtudni róluk, egy jó barátja segítségét kérte.

Árpa Attila

Árpa Attila

Balázs Andi színésznő szívesen vállalta a szerepet, miszerint elbeszélget a lányokkal, hogy tanácsot tudjon adni Attilának. Az utolsó rózsaceremónia előtt A Nagy Ő összegezte a frissen megszerzett tudást és valakitől elköszönt. 

Balázs Andi barátommal is találkoztatok, kíváncsi voltam a véleményére és elég érdekes dolgokat mondott. Összegeztem a fejemben és a szívemben is, hogy hol tartunk most. Biztos vagyok benne, hogy az a hölgy, akinek távoznia kell, megtalálja majd a szerelmet” – mondja Attila még mielőtt hazaküld valakit, hogy kicsodát, a ma esti adásból kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top