nlc.hu
Sztárok

VV Piros és VV Anita balhéja

Csúnyán összebalhézott VV Piros és VV Anita, a konyhában estek egymásnak

Anita szerint bekattant a lakótársa.

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy bírjanak ki egy órát káromkodás nélkül. Nemcsak a feladatot nem tudták teljesíteni, de VV Anita és VV Piros úgy összevesztek, hogy konyhai csetepaté lett a vége.

ValóVilág,

Tejben, lisztben úszott a két villalakó – Forrás: ValóVilág – videó

Egymásnak estek a lányok: tejjel öntötték le, illetve liszttel szórták meg egymást, miközben a konyhapult körül üldözték egymást. (A videón 03:47 perctől kezdődik ez a jelenet.)

Láttam a szemében, abszolút be volt kattanva erre az egész sztorira. Szerintem túl sok volt neki minden, ami történt itt mostanában, és most ez így kijött rajta, tulajdonképpen” – foglalta össze a helyzetet a kamerák előtt VV Anita.

VV Piros másképp látta a történteket: “Úgy gondoltam, hogy ha ők így játszanak, akkor én is így játszom. Eddig mindig csak tűrtem,  tűrtem, tűrtem. Most úgy döntöttem, itt az ideje, hogy megvédje magam. (…) Legalább most már tudják, hogy ha kötözködnek, akkor igenis van jogom megvédeni magam, és meg is fogom védeni magam, mert más nem fogja megtenni helyettem”  – indokolta a váratlan kirohanását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top