nlc.hu
Sztárok

VV Bibi bosszúja

VV Bibi valójában Zsolt gazda miatt jelentkezett a ValóVilágba

Vajon sikerült meggyőznie a gazdát?

Szabados Biankát, azaz Bibit az idei Házasodna a gazda műsorban ismerhették meg az emberek, amikor a végsőkig küzdött Zsolt gazda szívéért. A gazda sokszor megviccelte a lányt, de a műsor végén nem őt választotta, ami akkor nehezen érintette, azt mondta, egyedül fog meghalni.

VV Bibi

Fotó: RTL / Sajtóklub

A csalódás után viszont hamar összeszedte magát és jelentkezett is a ValóVilág 11. évadába. A Story magazin szerint ezzel egyértelműen az volt a célja, hogy megmutassa a gazdának, mit veszített. Erre utal a korábbi nyilatkozata is: „Szerepeltem egy másik műsorban, a Házasodna a gazdában, ahol sajnos nem kellettem a Zsolt gazdának, de a karma visszatér, mert most hónapokon keresztül látni fog engem a tévében, és látni fogja, hogy kit is veszített” – mondta a VV-s bemutatkozó videójában. 

A revans része lehetett az is, hogy már első este összeszűrte a levet VV Laminnal, aki elsőként távozott a villából balhés viselkedése miatt, de amíg bent volt Bibi azt mutatta, ő igenis egy törődő barátnő tudna lenni. 

Azt nem tudni, hogy Zsolt gazda egyáltalán követi-e a műsort, és vajon emiatt megbánta-e korábbi döntését. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top