nlc.hu
Sztárok

Szarvas Andi akkor és most

Meseszép szépségkirálynő volt Szarvas Andi, a Farm VIP versenyzője – fotók

2018-ban, mindössze 20 évesen lett Magyarország Szépe Szarvas Andi, akit azóta több tévéműsorban is láthattuk, legutóbb a Farm VIP legújabb évadában.

A 24 éves Szarvas Andi négy évvel ezelőtt lett Magyarország Szépe, azóta leginkább modellkedéssel keresi a kenyerét, de három évvel ezelőtt a Love Island című realityben is láthattuk.

Szarvas Andi akkor és most

Szarvas Andi 2018-ban (Fotó: Balogh Zoltán/MTI)

Magánéletéről keveset tudni, áprilisban azonban megosztotta követőivel, hogy a párja megkérte a kezét – nem is akármilyen gyűrűvel. A fotót itt megnézheted.

Szarvas Andi akkor és most

Andi, mint Magyarország Szépe 2018-ban (Fotó: Balogh Zoltán/MTI)

Evészavaráról nyíltan beszél

Az egykori szépségkirálynő az evészavarába is beavatta az embereket, tette ezt azért, mert abban bízik, ezzel segíthet a sorstársain. „Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magam a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, előtte 58-60 lehettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketóba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát” – emlékezett vissza Andi, aki egy nap rosszul lett, ekkor gondolt arra először, hogy baj van.

Szarvas Andi akkor és most

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Mint mondta, azóta átesett a ló túloldalára, evésrohamok gyötrik. „Pontosan tudom, milyen borzasztó így élni. Akartam, hogy tudják, szépségkirálynőként én sem vagyok tökéletes. Rossz a kapcsolatom az étellel. (…) Nem tudok enni, csak egyetlen croissant-t, mert akkor bezabálok vagy tízet hétvégente. Evésroham jön rám. (…) Jöhet bármi addig, míg ki nem pukkadok, majd a bűntudat” – mondta korábban Szarvas Andi, aki arról is beszélt, hogy problémájával pszichológushoz fordul segítségért.

Szorcsik Vikivel nem lesznek öri barik

Ami a Farm VIP műsort illeti, már az első napokban egymásnak feszült Szorcsik Vikivel. A színésznő úgy vélekedett, hogy a szépségkirálynő a 20 év korkülönbség miatt megadhatná neki a tiszteletet. 

Szarvas Andi akkor és most

Szarvas Andi a Farm VIP3 játékosaként (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

„Egyre jobban érezzük azt, hogy ez a kislány súlyosan bomlasztja a társaságot, és kezd nagyon nem szimpatikus lenni a viselkedése. Azt hiszi, valahol egészen máshol van. Úgy érzem magam, mintha nem egy csapatban akarna játszani, mintha ellenségek lennénk. Ez nagyon nem lesz így jó” – mondta Andiról Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top