nlc.hu
Sztárok

A közmédiánál folytatja az ATV-t elhagyó Kárász Róbert

Kiderült, hol folytatja az ATV-t elhagyó Kárász Róbert

A köztévénél kapott vezetői állást az ATV-től távozott Kárász Róbert a Blikk információi szerint.
Kárász Róbert televíziós műsorvezető, a program ötletadója, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány elnöke sajtótájékoztatót tart az egykori Vörösmarty moziban Budapesten 2015. október 7-én

Kárász Róbert több mint hat évig dolgozott az ATV Start című reggeli műsorában, októberben jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a csatornától. A televíziós akkor azt mondta, egyre nehezebben egyeztette össze az alapítványi munkáját a műsorvezetői feladatai kötöttségeivel. December 12-től Somos András veszi át a helyét az ATV-nél.

Most az is körvonalazódni látszik, hol folytatja Kárász Róbert. A Blikk információi szerint a köztévénél kapott állást, az MTVA egyik új igazgatójaként segíti a továbbiakban a közmédia csatornáinak munkáját.

Ugyan hivatalosan ilyen titulus egyelőre nincs, a magyar közmédia kreatív vezetője lesz. A kereskedelmi médiában eltöltött tapasztalatai miatt keresték meg őt, hiszen több mint húsz évet dolgozott az RTL-nél, a TV2-nél és az ATV-nél

– mondta a Blikk informátora.

A megbízásról egyelőre sem a tévés, sem a közmédia nem szólalt meg.

Frissítés!

Cikkünk megjelenése utáni napon az MTVA cáfolta az értesülést. Mint közölték: „az MTVA nem tervezi Kárász Róbert vezető vagy bármilyen más beosztásban történő foglalkoztatását, ebből fakadóan képernyős feladatok ellátásában sem számít nevezett televíziós újságíró munkájára”.

(Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top