nlc.hu
Sztárok

Hevesi Kriszta véleménye a házasságról

Hevesi Kriszta szerint jobb lenne, ha csak 5 évre kötnénk házasságot

Megszólalt a házasság intézményéről a nemrég a Farm VIP-ben versenyző szexuálpszichológus.

Az Amit tudni akarsz a szexről című dokumentumsorozat legújabb epizódja – ami az RTL+-on látható – a monogámia témáját járja körül. A klasszikus párkapcsolati modellről többek között Hevesi Kriszta is elmondja a véleményét.

Hevesi Kriszta,

Hevesi Kriszta kiegyensúlyozott és boldog házasságban él a férjével, Hevesi Tamással – Fotó: Sajtószoba

„A házasság egy remek intézmény, csak egy kicsit túl sokáig tart. És lehet, hogy jobb lenne, ha csak 5 évre köttetnénk. És minden 5. év után pedig újra alá kell írnunk, hogy elköteleződünk. Akkor lehet, hogy mi is egy kicsit jobban csipkednénk magunkat. Jobban igyekeznénk a másik kedvében járni. Vagy legyünk visszafogottabbak és mondjuk: minimum lenne egy jó kampányévünk” – fogalmazott a Farm VIP-ben is bizonyító szexuálpszichológus.

Az elmúlt 20 év átlaga alapján amúgy a magyar házasságok több mint 40 százaléka válással végződik, vagyis majdnem minden második frigynek szakítás a vége.

Hevesi Kriszta úgy véli, még egy tényező „bekavar” a holtomiglan, holtodiglan ígéretbe. „Túl sokáig élünk. Ma sokkal nehezebb egy 50 évesre tervezett házasság esetében azt mondani, hogy »soha többet senki mással«” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top