nlc.hu
Sztárok

Dobos Evelin nyerte A Konyhafőnök VIP-t

„Jól viseltem ezt a fizikailag és mentálisan is megterhelő időszakot” – Dobos Evelin nyerte A Konyhafőnök VIP-t

A színésznő úgy érkezett a műsorba, hogy szeretné megnyerni, mindezt úgy, hogy mellette minden pillanatát kiélvezi.

Milyen érzés, hogy megnyerted A Konyhafőnök VIP-t?

Nagyon boldog vagyok, mert én így indultam el ebben a versenyben, hogy nem csak részt akarok benne venni, nem csak kiakarom magam próbálni, hanem a végéig szeretnék eljutni és a magasba emelni a trófeát. Régóta nagy álmom, hogy ezt a műsort megnyerjem.

Ezek szerint a korábbi évadokat is követted?

Minden egyes percét, az összes epizódot láttam minimum egyszer, a készülődés során pedig célirányosan újra néztem bizonyos részeket. Ez volt az egyik kedvenc műsorom. Nem ez segített, de adott egy kis magabiztosságot. Arra pedig szükségem volt, mert magabiztosággal nem álltam valami jól. Nekem az tud erőt adni, ha valamire sokat készülök és szorgalmas vagyok.

Dobos Evelin (Fotó: RTL)

Dobos Evelin (Fotó: RTL)

Miben nem voltál magabiztos?

Ilyen típus vagyok, általában lentről közelítem meg a képességeimet, a lehetőségeimet, és így voltam a főzéssel is. Sok dicséretet kaptam, de azért az furcsa érzés volt, hiszen korábban nem kaptam ilyen direkt visszajelzéseket. Ennek a műsornak pedig ez a sajátossága. Főleg, mivel nem az az ember vagyok, aki ön tömjénezésben fog meghalni, ezért ez fontos volt számomra a versenyben.

Kaptok dicséretet, de azért néha dorgálást is. Ezt hogyan viselted?

Nekem nem dobták ki a kukába az ételemet, de egyszer volt, hogy lesújtó véleményük volt és azt nehéz volt megélni. Nem az ego miatt, mert én sokkal jobban ostoroztam saját magam, mint amilyen kritikákat kaptam. Hanem egy verseny helyzetben egy ilyen visszajelzés azt eredményezte, hogy csalódtam magamban és kerestem az okokat, hogy miért alakult így. Majd a megoldást kerestem, hogyan lehetnék jobb.

Amit biztosan eltudok mondani, hogy nem borultam ki. Idegrendszerileg jól viseltem ezt a fizikailag és mentálisan is megterhelő időszakot, de azért, mert játékos lélek vagyok.

Amellett, hogy komolyan vettem, nem mentem torokra és nem a többieket kikönyökölve mentem előre. Nagyon akartam, de egy valamit nem felejtettem el, hogy nem tudok jól teljesíteni, ha nem érzem jól magam. Éppen ezért volt csodálatos partnerem Járai Máté, aki szintén így állt ehhez.

Ahhoz képest az összes hátráltatásodat ő kapta.

Mivel vele fantasztikusan megértettük egymást. Egy hullámhosszon voltunk és hasonlít a humorunk. Kevés nála okosabb és szórakoztatóbb embert ismerek.

Kaptál negatív kommenteket?

A hátráltatás miatt igen, hogy milyen barát és csapattárs vagyok. Erre nem lehet mit mondani, nem is foglalkozom vele. Mi jól éreztük magunkat és játszottunk, ennyi.

Mi volt a kedvenced a műsorban?

Az összes csapatverseny, mert mindig csodálatos élmény volt.

Az is, amikor megkérted Rácz Jenőt, hogy pucoljon krumplit?

Az óriási élmény volt. Amikor visszanéztem a tévében, én is azt láttam, hogy egy kislány vagyok, akinek fogalma sincsen, hogy mi a szándéka és láttam, hogy alibiztem. Rájöttem, hogy én egy Michelin-csillagos séffel krumplit pucoltatok. Feltettem magamnak a kérdést: Te hülye vagy, Dobos? Majd gyorsan kitaláltam neki valami normális feladatot.

Mi volt számodra a legnehezebb?

Az utolsó előtti nap, amikor már csak hárman voltunk, az érzelmileg a legnehezebb nap volt. Meghatott, hogy egy karnyújtásnyira van a finálé, ott van velem anyukám a konyhában és segít nekem. Érzelmileg az egy hullámzó nap volt.

Dobos Evelin

Dobos Evelin (Fotó: RTL)

A nyereményedet tudod már, mire költöd?

Még nem tudom, nem költöttem el a fejemben előre úgymond, de biztos meglesz a helye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top