nlc.hu
Sztárok

Celebek közötti csatározások

2022 nagy celeb-csörtéi: Lakatos Márk és Tóth Gabi között durván ment az adok-kapok

Szurkálódásokban nem volt hiány idén a sztárvilágban.

Beszólások, kritikák, visszavágások – 2022-ben is nagyon mentek a csatározások a celebek között. Leginkább a közösségi oldalaikon keresztül ment az üzengetés egymásnak.

Jolly (Tarcsi Zoltán) is ott véleményezte Zoltán Erika egyik fellépését. Erős kritikájában gyakorlatilag leküldte a színpadról a 60 éves énekesnőt, akinek egy egri hotelben készült koncertfelvételét posztolta ki a mulatóssztár a Facebook-oldalára. Jolly szerint annyira rosszul sikerült Zoltán Erika fellépése, hogy ideje lenne már visszavonulót fújnia a színpadtól. Szakmai füllel ez a produkció nem sikerült – jelentette ki a mulatóssztár.

Jolly és Zoltán Erika

Jolly durván nekiment Zoltán Erikának – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

Degradáló posztját – ami kommentcunamit indított el Jolly közösségi oldalán – nem hagyta annyiban az énekesnő. Röviden, tömören, de reagált: “Egyáltalán nem érdekel. Nem veszek róla tudomást“.

Tavasszal hatalmas port kavart az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor egyik adása, amelyben Gáspár Laci leszedte a keresztvizet a Gáspár család másik feléről, azaz az idősebb Gáspár Győzőről és másod-unokatestvéréről, Győzikéről. Előbbiről azt állítva, hogy elfordult tőlük, amikor Laci édesapja beteg lett, míg az utóbbinak a tehetségét kérdőjelezte meg nyilvánosan. “Megmondtam neki: lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot, a tehetséget. Azért van ez, hogy sose voltunk jóban” – árulta el Hajdúnak Gáspár Laci.

Győzike és Gáspár Laci,

Gáspár Laci kijelentései miatt állt a bál a Gáspár családban – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Sajtószoba // (j): Sajtóklub

Győzikéék azonban nem hagyták szó nélkül, hogy távoli rokonuk besározza a nevüket. A showman keményen visszaszólt az X-Faktor mentorának a Pesti TV-ben. Reagálásában különösen Gáspár Laci magánéletét kritizálta, csípős megjegyzéssel illette az énekest. Győzike szerint hallatlan, hogy Gáspár Laci váltogatja a feleségeit, illetve az is, hogy a gyerekei több édesanyától származnak. 

A showmanhoz ráadásul az apja, az idősebb Gáspár Győző, a testvére, Zsolti gazda, valamint a felesége, Bea asszony is csatlakozott. Külön-külön mindegyikük keményen beolvasott Gáspár Lacinak.

Lakatos Márk Tóth Gabit “kóstolgatta”: hol a hiányzó érettségijét emlegette fel, hol pedig az öltözködési stílusa felett ítélkezett. Szerinte ugyanis az énekesnő egyik, Sztárban Sztár leszek!-ben viselt, sokat mutató szettje  közel sem azonosak Tóth Gabi vallásos önképével, amelyet a nyilvánosság előtt képvisel. “Fekete, csecskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkó, már csak az ostor hiányzik a kezéből” – jellemezte az énekesnő viseletét, majd felvetette, hogy “ki fog így énekelni, ha betoppan a pápa?”

Lakatos Márk - Tóth Gabi,

Lakatos Márk – Tóth Gabi, Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b) Sajtóklub, (j): Sajtószoba

Tóth Gabi stílusosan visszavágott az őt kritizáló stylistnak, aki nem egyszer “imádkozó matyóbabának” is nevezte az énekesnőt. “Manyika is beindult a Sztárban sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron” – írta többek között a csípős üzenetében. Erre Lakatos újabb videóval üzent neki a TikTokon, amelyben  azt fejtegette, hogy Tóth Gabi nem tudja eldönteni, hogy Dr. Jekyll-e, vagy Hyde: “Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, (…) és veted a keresztet. (…) Na, de a következő héten egy olyan miniruhát combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart“.

Az énekesnő végül a “maradjunk annyiban, hogy nekem Manyi örökké az az ember marad, aki legelőször felöltöztetett engem a Megasztárban” kijelentéssel lezártnak tekintette a csatározást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top