nlc.hu
Sztárok

Kétgyermekes sztárapák 2022

4 sztár, aki kétgyermekes apa lett idén

Volt, akinél nagyon kalandos volt a második gyerkőc megszületése.

Több sztárpárnál is idén újra bekopogtatott a gólya, és kétgyermekes szülők lettek. A sztárapukák – akiknek határtalan az örömük – ugyanúgy izgultak a második szülésnél, mint az elsőnél.

Augusztus végén született meg a Palácsik-Visváder házaspár második gyermeke. “Kétszeres apuka lettem, ezt két valakinek köszönhetem, a Jóistennek meg Lillának” – nyilatkozta Visváder Tamás, aki úgy érzi, a felesége első szülése alatt lett belőle igazán férfi.

Palácsikék

Palácsik Lilla és Visváder Tamás a Story magazin címlapján mutatták meg először amásodik gyermekük arcát – Forrás: Story magazin / 39. szám

Két gyerek dupla szeretet, ugyanakkor kétszer annyira fárasztó. (…) Azon elv szerint haladunk, hogy Noah ne sérüljön, ezért az ő napirendjéhez igazítjuk Ábelét. Nagyon betartjuk, hogy ami az egyik gyereknek jár, azt megkapja a másik is” – mondta el a Farm VIP-ben is bizonyító üzletember.

Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) egészen a 8. hónapig titokban tartotta, hogy kétszeres apa lesz. Az énekes nagyon készült arra, hogy ezúttal is bent legyen a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is ő vágja el. A kis Ármin megszületése azonban nagyon kalandosra sikeredett.

Freddie

Freddie szerencsére ott tudott lenni a kisfia megszületésénél is – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Freddie ugyanis azt hitte, hogy a koncertje miatt nem tud majd ott lenni a szülésnél, de a csöppség végül mégis úgy intézte, hogy az apuka is jelen lehessen, amikor világra jön. “A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van. Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza… Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok… Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját” – mesélte az énekes, akinek a kislánya, Léna Hanga tavaly január végén született meg.

Dudás Mikiék is nagyon várták már, hogy új taggal bővüljön a család, régóta tervezték. “Minden hónapban kudarc volt, hogy nem sikerült, aztán elengedtük, úgy voltunk vele, nem görcsölünk tovább. Meg is lett az eredménye, szinte azonnal sikerült. (…) Hihetetlenül boldogok vagyunk, várjuk a baba érkezését”árulta el a világbajnok kajakozó a babavárás alatt.

Dudás Miki

Dudás Miki már nem csak lányos apuka – Fotó: Sajtószoba

Dudás Miki a lánya születésekor nem tudott jelen lenni, mert Dél-Afrikában edzőtáborozott, másodjára viszont nem hagyta ki a nagy alkalmat. Kisfia, Miló október végén született meg. “A szájában vagyok egész nap, puszilgatom a finom babaszájat” – vallotta be a kétgyermekessé vált exsportoló.

Kasza Tibiék is már nagyon várták, hogy kétszeres szülők legyenek. Ez az álmuk idén júniusban teljesült: megszületett Kasza Liza Panna. A Szerencsekerék műsorvezetőjének az életét teljesen teljesen megváltoztatta a két kislánya.

Kasza Tibi,

Kasza Tibi imád kétgyermekes apuka lenni – Fotó: Sajtószoba

Senkinek nem akarok megfelelni, kizárólag a feleségemnek és a két gyermekemnek. Számomra már csak az ő boldogságuk számít. (…) Nem hittem, hogy létezik ilyen boldogság, szerelmes vagyok a kislányaimba. (…) Azt szeretném, hogy olyan álomgyerekkort adhassunk meg nekik, ami nekünk a feleségemmel nem adatott meg” – mondta Kasza Tibi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top