nlc.hu
Sztárok

Kockahasú sztárok

3 felejthetetlen sztárkockahas-fotó 2022-ből

Beleégtek a retinánkba ezek a kidolgozott kockák.

Több sztár is látványos kockahasat villantott idén, megmutatva a komoly edzések eredményét. Három híresség fotója azonban különösen emlékezetes maradt számunkra.

Schobert Norbi Jr.,

Izmos kamasszá gyúrta magát az ifjabb Schobert Norbi – Fotó: Sajtószoba

Rubint Rékáék nagyobbik fia durván kipattintotta magát. Igazi izomkolosszus lett az ifjabb Schobert Norbi, aki az elmúlt hónapokban még brutálisabbra gyúrta ki a felsőtestét. A háromgyermekes fitneszlady idén májusban büszkén mutatta meg a fia átalakulását.

A Farm VIP-ben is bizonyító Norbi korábban súlyfelesleggel küzdött, ám 5 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy változtat az életmódján. Azóta rengeteget edz és odafigyel az étkezésére, az eredmény pedig magáért beszél.

Demcsák Zsuzsa a nyáron a Kanári-szigeteken töltött egy hetet a gyerekeivel. A 44 éves műsorvezető a nyaralásból egy – tőle eddig szokatlan módon – bikinis képet posztolt, amin mindenkinek szemet szúrt a lapos és izmos hasa. “A kemény munka meghozza gyümölcsét” – írta a képhez.

Még Pachmann Péter is nehezen tért magához a Mokka stúdiójában a fotó láttán, miközben Demcsák Zsuzsát interjúvolta. “Eközben megjelent itt egy fotó, ami, hogy mondjam…, olyan… izgalmas!” – hebegett.

Dér Heni tavaly májusban hozta világra a kisfiát, és alig 10 hónappal később már megmutatta a kidolgozott testét. A 36 éves énekesnő nemcsak izmos kart, hanem kockahasat is villantott, köszönhetően a rendszeres edzésnek. Egyenesen az edzőteremből posztolta ki, hogy az eredmény már mennyire látszik: 

A fotójához csak ennyit tudunk hozzáfűzni: HŰŰŰHA!

A kisgyermekes énekesnő sokaknak mutat példát arra, hogy igenis megéri a befektetett energia annak érdekében, hogy elérhessük a tökéletes alakot. Dér Heni ugyanis az anyai teendők mellett is szakít időt a testmozgásra, hogy kirobbanó formában legyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top