nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián vallomása

Zámbó Krisztián: „Benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban”

Nem volt egyszerű Zámbó Jimmy fiaként felnőni, a sok pénz rossz irányba vitte Krisztiánt.

Zámbó Krisztián a Blikknek adott interjút, amelyben többek között azt is elmesélte, milyen volt felnőni Zámbó Jimmy fiaként. Akkoriban kezdett fellendülni édesapja karrierje, a sok pénz miatt pedig mindent megkapott, amire ránézett, ami elég rossz irányba vitte.

Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

„Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett” – kezdte a lapnak az énekes.

Amikor Jimmy észrevette, hogy a fia rossz irányba tart, egyből cselekedett. „A viselkedésem a lázadás számlájára írható, én magam is ki akartam szállni a gengszter életmódból, de apu adta meg a kezdő lökést. Rengeteget tanultam a vastelepen. A régi barátaim közül sokan mondják a mai napig, miszerint csoda, hogy még életben vagyok, mert a csibész életmódom során veszélyes helyzetekbe keveredtem. A kemény munka azonban megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak, és ebben az én imádott édesapámnak óriási szerepe van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top