nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián édesapja temetéséről

Zámbó Krisztián az apja haláláról: „Mikor hazamentem, ott voltak a függönyön még édesapám darabjai”

Mai napig frusztrálja, hogy nem tudott sírni a Király temetésén.

Zámbó Jimmy tragikus halálának évfordulóján fia, Zámbó Krisztián mesélt őszintén a Király életéről Palik Lászlónak a Három Igazság című műsorában. 

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián a Három igazság című műsorban

A zenész az interjúban mesélt az édesapjával való kapcsolatáról is: mint mondta, nehéz volt Zámbó Jimmy fiaként felnőnie, hiszen a Király szakmájából adódóan volt, hogy csak kevés időt tudtak együtt tölteni, és azt sem bárhol, hiszen lépten-nyomon rajongók követték őket. Arról is beszélt, neki sem volt könnyű énekesként érvényesülnie, hiszen sokaktól megkapta, apja árnyékából próbál feltörni. Mindeközben hozzátette, Jimmy nagyon jó apa volt, aki 21 éves koráig puszival keltette és fektette őt, ez pedig így, 22 évvel később is hiányzik neki. 

Krisztián ezúttal azt is felidézte, milyen volt, amikor az édesapját temették. 

„Húszezer ember volt a temetésén, és egy csepp könny nem jött ki a szememen. Ez még mindig frusztrál, nagyon. Idegen emberek, tévék, kamerák… Tudjátok, át akarja élni az ember azt, hogy úristen, elment. Nekem kellett két hét, hogy felfogjam – magyarázta. – Azt láttam, hogy leállították egész Csepelt. Mik ezek a rendőrök, mentők? Mi történik itt? Ilyet én még nem láttam a Földön, és ezzel kellett elfoglalnom magam, miközben fel kellett dolgoznom, hogy az én szobámban, amikor hazamentem, basszameg, ott voltak a függönyön még édesapám darabjai… merthogy az én szobámban történt a tragédia. Ezek mind bennem voltak, egyedül éreztem magam abban a nagyon nagy tömegben. Dühös voltam, nem szomorú, dühös.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top