nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Dopeman húga

Apja halála után újabb dráma Dopeman életében

Szomorú hírről számolt be a rapper.

Dopeman édesapja december elején hunyt el. Alig néhány napja búcsúztatták, de máris újabb csapás érte a rapper családját: egy orvosi műhiba miatt a születésekor súlyos agysérülést szenvedett húgát, Fruzsinát kórházba kellett szállítani, és lehet, hogy agyműtétre lesz szüksége – írja a Blikk.

Dopeman

Kórházba került Dopeman testvére (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

„Január 1-jén édesanyám épp ebédeltette Fruzsinát, amikor félrenyeléses tünetei lettek, (…) mentőt kellett hívni, akik kórházba szállították. Ott gyomorszondával kimosták a gyomrát, így eltávolítva a nyelőcső alsó részében megakadt falatot. Hazavitték Fruzsit, azt hittük, minden rendben lesz, (…) ám hajnali fél kettőkor borzalmas epilepsziás roham tört rá, ezért ismét mentőt hívtak. (…) Az idegsebészetre vitték” – mesélte a bulvárlapnak Dopeman, akinek a húgánál egy újabb agyi problémát fedeztek fel az orvosok.

„Kiderült, hogy a hátsó agykamra tágabb, nyomhat egy központot, emiatt lehetnek nyelési problémái. Kapott infúziót, egyelőre kiegyensúlyozott az állapota. (…) Előfordulhat azonban, hogy újabb agyműtétre lesz szüksége” – árulta el a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top