nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó jelenlegi és egykori házasságáról

Marsi Anikó: „2022 márciusában elváltam, szeptemberben már férjhez is mentem”

Marsi Anikó őszintén mesélt Palik Lászlóval való kapcsolatáról.

Marsi Anikó és Palik László 2021 nyarán jelentették be, hogy beadták a válókeresetet. Nem sokkal később már mindkettejüknek új partnere volt, a híradós pedig nemrég hozzáment a szerelméhez – többek között erről is mesélt a Ricsi kicsi konyhája című YouTube-csatornán, amit a story.hu szemlézett.

Marsi Anikó

Fotó: TV2

„Rengeteg időbe telt, míg rávettem magam a házasságra… 2022 márciusában elváltam, és szeptemberben már férjhez is mentem. Egyébként mindenféle viccet és tréfát félretéve, a váláson sokkal többet gondolkoztam, mint a második férjhezmenetelemen. A válás egy nagyon fájdalmas döntés volt, és nyilván nem az én egyéni döntésem, úgy, ahogyan egy házasság sem egy emberen múlik. A válás egy fájó elszakadás a másiktól, és ráadásul engem az első férjemhez 18 év és két gyerek köt. Miattuk és az elmúlt évek miatt mi már soha nem fogunk Lacival elszakadni egymástól. Ezért aztán a fájdalmas dolgokat is meg kell próbálnia az embernek úgy intézni, hogy azok az ártatlan emberek, akik a családunk részei, a létező legkevesebb sérüléssel tudjanak kijönni belőle. Így is, úgy is sérülés számukra, de ha azt látják a gyerekek, hogy anya és apa értelmes, felnőtt emberek módjára az ő érdekükben szót értenek egymással, mindent meg tudnak beszélni – sőt ma már eljutottunk odáig, hogy olykor viccelődni is tudunk egymással –, az nekik is jó, azt gondolom” – részletezte Marsi Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top