nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin az ikres apaságról

Nagy Ervin: „Négyszer olyan nehéz az ikrekkel, mint gondoltam”

A kicsik 0–24 órás elfoglaltságot jelentenek a szülők számára.

A Jimmy-sorozat kapcsán hosszú interjút adott a BEST magazinnak Nagy Ervin, aki nemcsak a széria kulisszatitkairól beszélt, hanem a tavaly októberben született ikerlányairól is.

Nagy Ervin,

Nagy Ervinnek van egy 12 éves lánya is az ikerlányai, Elza és Franciska mellett – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy milyen ikres apukának lenni, a következőket válaszolta: „Sokkal nehezebb, mint gondoltam! Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0–24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk. Kőkemény napjaink vannak, megállás nélkül ki-be rámolok az autóból, mert ha megindulunk, természetesen az egész házat bepakoljuk”.

A 46 éves színész bevallotta, imádja az esti fürdetést: „Az egy igazán intim, apás program, amit nem szeretek kiadni a kezemből”.

Feleségéről, Borbély Alexandráról pedig elárulta, hogy kismamaként is végtelenül kiegyensúlyozott és boldog volt. „Nem az a típus, aki attól fél, hogy bármiről is lemarad. Ráadásul már most több felkérést is kapott” – mesélte Nagy Ervin.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top