nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra nyomdokaiba léphet kislánya

Ördög Nóra a kislányáról: „Ha úgy dönt, hogy követ engem, én nem fogom lebeszélni a tévézésről”

Nem lenne meglepő, hisz kamerák össztüzében nőttek fel a kicsik.

Januárban ismét műsorra tűzte a TV2 sokak kedvencét, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsort. A műsorvezető, ezúttal is Ördög Nóra lesz, aki most a Blikknek őszintén elmondta, ő is mindig kíváncsi, mik derülnek ki a sztárokról gyerekeik révén. 

Ördög Nóra

Fotó: TV2

Nóra gyermekeit jól ismerheti a közönség, hiszen ők maguk is szerepeltek már a műsorban, de gyakran osztja meg őket közösségi oldalain és férjével, Nánási Pállal vezetett videósorozatukban is. A kilencéves Mici és a nyolcéves Vencel elkísérték anyukájukat a Vigyázat, gyerekkel vagyok! első forgatási napjára, de nem lesznek ott mindig. Az pedig, hogy szüleik után ők is tévés karrierbe kezdenek, még nem tudni, de van rá esély. 

„Ebbe születtek bele, számukra ez a természetes. Mindig is otthonosan mozogtak a forgatásokon és a fotóstúdióban is. Érdekli is őket a dolog, de nagyon korai még arról beszélni, vajon követ-e majd minket bármelyikük is. Azt viszont látom, hogy Micinek talán van ehhez affinitása – mondta a napilapnak Nóra. – A Dancing with the Stars mindegyik adására eljött a családom, és Palkót behívták a show online háttérműsorába vendégnek. A szerkesztők erre az időre szerveztek a gyerekeinknek felügyeletet, de végül Mici bekéredzkedett a műsorba, és minket is meglepett, milyen felszabadultan, ösztönösen kommentálta az adást a többiekkel együtt. Szóval nincs lámpaláza a kamera előtt. Ha úgy dönt, hogy követ engem, én nem fogom lebeszélni a tévézésről, de rábeszélni sem. Ő és Vencel is azt csinálhatja majd, amihez kedve és tehetsége van. Mindenben támogatjuk majd őket Palkóval.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top