nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi 1 hónappal az ítélethirdetés után

Lagzi Lajcsi a börtönbüntetésről: „Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok”

Őszintén vallott a kálváriájáról a trombitaművész.

Mint arról beszámoltunk, 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott Galambos Lajcsi a közműlopási ügyében. A másodfokú ítélet ellenére a trombitaművész továbbra is eltökélten harcol azért, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát. Most, egy hónappal az ítélethirdetés után őszintén vallott az érzéseiről a story.hu-nak.

Lagzi Lajcsi,

Lagzi Lajcsi a végsőkig kitart az igaza mellett – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget, meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. (…) Rengeteget tanultam az ügyből, például már egész jól megértem a jogi szakzsargont. (…) Persze a megértés nem egyenlő a beletörődéssel, sosem fogom feladni a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett” – árulta el Lagzi Lajcsi, aki ha önmagáért nem is, a családjáért annál inkább aggódik.

A trombitaművész úgy érzi, eddig is igazságtalanul bűnhődött, pedig a java még hátra van. “Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok. Készen állok a megpróbáltatásokra, de senkinek nem adom meg azt az örömöt, hogy összetörten lásson, mert engem ennél sokkal keményebb fából faragtak!” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top