nlc.hu
Sztárok

Békefi Vikiék a babanévről

Így döntött a kisbabájuk nevéről Békefi Viki és férje, Feng Ya Ou

Örömmámorban úszik a sztárpár.

Mint arról beszámoltunk, első gyermekével várandós Békefi Viki. Az énekesnő a férjével, Feng Ya Ou-val eldöntötték, hogy kínai és magyar utónevet is választanak a picinek, az viszont, hogy kisfiú vagy kislány lesz, egyelőre előttük is titok, mivel a sztárpár elhatározta, ezzel még várnak egy kicsit – írja a Bors.

Békefi Viki,

Békefi Viki és férje, Feng Ya Ou – Forrás: TV2 /  Mokka – videó

A 19. hétben vagyok, de még nem szeretnénk tudni” – mondta el a babájuk neméről a Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese, aki azt is elárulta a bulvárlapnak, hogy a gyerekükkel Ya Ou szüleinél az első unoka érkezik, míg az ő családjában a tizedik.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy nem tart a szüléstől. “Nem úgy gondolok a szülésre, hogy úristen, ez egy rettenetes dolog lesz és kell félni tőle. Épp ellenkezőleg, nagyon várom, hogyan fogom megélni! Nyilván, ha majd közeledik az időpont, akkor meg fogok ijedni egy kicsit, de itt van nekem Ya Ou, aki mindenben támogat” – vallotta be Békefi Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top