nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci első tévés szereplése

Gáspár Laci újra a TV2-n – így nézett ki korábban a csatorna műsoraiban

Sokan találgatják, hogy vajon véglegesen visszatér-e anyacsatornájára az énekes.

Gáspár Lacit az utóbbi pár évben leginkább az RTL műsoraiban láthattuk, azonban sokak megdöbbenésére nemrég elfogadott egy felkérést a konkurens TV2-től – a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelt, amiről a Mokkában is mesélt. 

„Nagyon szoros a kapcsolatunk. Minden héten figyelek arra, hogy minden gyermekkel menjünk programra, legyen olyan, amikor csak az egyik, amikor a másik, hogy mindenki érezze azt, hogy külön van rá figyelve. Van egy olyan szokásom, amit mindig próbálok tartani, többé-kevésbé sikerül is, hogy a szerda vagy csütörtök az randinap nekünk. Tehát nemcsak a gyerekekkel, hanem a feleségemmel is vagyok legalább egy napot külön”mondta a családjáról az X-Faktor mentora, aki legutóbb 8 évvel ezelőtt tűnt fel a csatornán.

Gáspár Laci

Fotó: TV2

Gáspár Laci 2003-ban tűnt fel a Megasztárban, ám nem ez volt az első szereplése, korábban ugyanis jelentkezett az Üstökös című műsorba. Az énekes legutóbb a Sztárban sztárban szerepelt a TV2-n, ezt a műsor meg is nyerte, azelőtt pedig A Nagy Duettben és A Dalban is színpadra lépett. Nem sokkal később, 2016-ban a hatodik X-Faktor mentora lett és azóta is ott ül az ítészek között. 

Nézzük, hogy nézett ki a TV2 műsoraiban a zenész:

A kép a Megasztár-házban készült 2004-ben
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top