nlc.hu
Sztárok

2023-as esküvők a királyi családokban

Látványosak lesznek 2023 királyi esküvői

A tavalyi évben több eljegyzésre is sor került a királyi családokban, idén pedig esküvő is követi ezeket. Mutatjuk, mikorra esnek a nagy napok!
A jordán királyi család tagjai

Ami már biztos, ugyanis hivatalosan is bejelentették a közelgő menyegzőket, hogy három királyi esküvőre is számíthatunk idén. Ebből kettőre Jordániában kerül sor, a harmadikat pedig Luxemburgban tartják. Bár biztos dátumot még nem hoztak nyilvánosságra a szerelmesek, sokak szerint nagy eséllyel beesik még egy negyedik lagzi is 2023-ra, mégpedig Norvégiában, ahol a jegyben járó Márta Lujza hercegnőből lehet újra feleség.

Örömszülőkként II. Abdullah és felesége, Rania királyné lesznek a legelfoglaltabbak, négy gyermekük közül ugyanis kettő is kimondja majd a boldogító igent szíve választottjának. Az ő családjukban szemmel láthatóan tökéletes az összhang, fiuk leendő feleségét és lányuk leendő férjét végtelen szeretettel fogadták.

Az első esküvő azonban nem Jordániában lesz, mutatjuk, ki áll elsőként oltár elé idén!

A luxemburgi királyi család tagjai
Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top