nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick kapcsolata lányával

Yvonne Dederick őszintén mesélt arról, milyen a kapcsolata lányával, Mardoll-lal

Yvonne igyekezett sosem rátelepedni a lányára.

Teljesen őszinték egymással, ezért olyan jó a kapcsolatuk – ezt mondta a Reggeliben Yvonne Dederick és lánya, Catherine. Az anyag-lánya páros nagyon össze tud kapni, de általában nagyobb a vita füstje, mint a lángja, így gyorsan ki is békülnek. Yvonne azt mesélte, sosem próbálta megmondani lányának, hogy mit hogyan csináljon. A lényeg számára az, hogy éreztesse Catherinenel, mindig számíthat rá, akkor is, ha netán bajba keveredik.

Yvonne és Catherine Dederick

Yvonne és Catherine Dederick a Reggeliben

Nem próbáltam annyira rátelepedni a Catherine-re soha, hogy na, most én mindennek a tudója vagyok. Ez nekem is nagyon unszimpatikus volt a felnőttektől, amikor én voltam gyerek – mondta Yvonne, aki mindig is törekedett arra, hogy őszinte legyen a kapcsolatuk, és lánya inkább őszinte legyen, mintsem ferdítsen, mégis előfordult, hogy Catherine elszökött otthonról, hogy bulizni menjen. – Ez nem jelenti azt, hogy azért ő mindent elmondott nekem. Nyilván voltak dolgok, amiket utólag. De az fontos volt nekem, hogyha baj van, akkor inkább szóljon, és nem fogok utána neki papolni. Hanem érezze, hogy mindig számíthat rám. És valamilyen szinten nem is akarok mindent tudni. Nem vagyok a barátnője, hanem az anyukája vagyok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top