nlc.hu
Sztárok

Boros Lajos visszatérne stand upolni

Boros Lajos: „Simán lennék bemelegítőember Bödőcs Tibor előtt”

Pár éve még a mindennapjai része volt, de már négy éve nem lépett színpadra stand up-osként Boros Lajos, aki most a visszatérésre készül.

Boros Lajos az utóbbi években egészségügyi problémákkal küzdött. Felsorolni is nehéz a bajait, de mi azért megpróbáljuk: szívműtét, szívbillentyűcsere, prosztatagondok, a rák, majd öt hétnyi kóma jutott neki. Ilyen küzdelmek közepette eszébe sem juthatott a színpadra állás, de mivel a humorát nem veszítette el, úgy érzi, már képes lenne ismét élőben szórakoztatni a közönséget – írta meg a Blikk.

Boros Lajos

Boros Lajos még 2012-ben (MTI Fotó: Beliczay László)

Boros konkrét tervvel rendelkezik arról, hogyan térne vissza a stand up szcénához:

Simán lennék bemelegítőember, például Bödőcs Tibor előtt.

Bár az ilyen munkát többnyire pályakezdők szokták végezni, Boros szerint van egy olyan előnye, hogy így legalább korán végezne és hamar hazaérne – viccelődött. Az egykori rádiós szereti az olyan nála sokkal fiatalabb humoristákat, mint Litkay Gergely vagy Bödőcs, és örömmel dolgozna együtt velük. Bár a pénzre szüksége van, elsősorban nem ezért térne vissza, hanem azért, mert jólesne neki, ha ismét élő közönséget szórakoztathatna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top