nlc.hu
Sztárok

Nehéz időszak áll Rubint Réka mögött

Rubint Réka: „A 2022-es év vége minden szempontból nagyon nehéz volt”

Nem akart elhamarkodottan nyilatkozni a történtekről.

Rubint Réka a közösségi oldalain mindig vidám és jókedvű, azonban előfordul, hogy neki is vannak nehéz időszakai – erről vallott ma reggel a Mokkában. Elmondta, nehéz időszak van mögötte, de úgy érzi, sikerült kilábalnia a gödörből.

Rubint Réka

Fotó: TV2

„A 2022-es év vége minden szempontból nagyon nehéz volt, erről majd egyszer mesélek. Nem szeretek elhamarkodottan nyilatkozni, de el fogom mondani. Azt gondolom, hogy olyan időszakon vagyok túl, ami önmagában megér egy könyvet, az a három-négy hónap, onnantól kezdve, hogy kiestem a Dancing with the Stars-ból. Ma már nagyon hálás vagyok, hogy a jóisten kiemelt, mert én úgy vallom, hogy sok dolog történik az emberrel, de van, amikor az isteni gondviselés ott van rajtunk, és szerintem akkor rajtam volt. Vagyis biztos vagyok benne, hogy rajtam volt” – részletezte a fitneszlady, aki a nehézségeket is próbálja úgy felfogni, hogy van miből tanulni.

„Ma már megtanultam, ha leesik valaki az asztal széléről, akkor nem mindegy, hogy a földre zuhan, vagy megáll az asztal és a föld között. Ez attól függ, hogy lelkileg, mentálisan mennyire vagy erős, mennyit foglalkozol magaddal” – mondta Réka, aki hozzátette, a családja segített neki a legtöbbet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top