nlc.hu
Sztárok

Jó barátja beszél Andy Vajnáról

Jó barátja beszélt Andy Vajnáról: „Sokan próbálták őt figyelmeztetni vagy óva inteni bizonyos dolgoktól”

Viszonylag hamar barátok lettek, sok tanáccsal ellátta a producert Dudás Viktor.

Ma négy éve, hogy nincs közöttünk Andy Vajna, akiről most jó barátja és egykori kollégája, Dudás Viktor filmszakértő mesélt. 

„Akit megkedvelt, azzal a munkán kívül is igyekezett jó viszonyt kialakítani. A mi kapcsolatunk is hamar átalakult barátsággá. Amikor Los Angelesben jártam, a feleségemmel már az első este meghívott minket vacsorázni, de olyan helyekre is elvitt, ahová csak úgy nem juthat be senki. Gáláns volt, nem sajnálta ilyenkor a pénzt, de a hétköznapokban egyáltalán nem szórta. Jótékonyságra azonban mindig adományozott, de ezzel nem szeretett kérkedni” – kezdte a Blikknek a filmes, aki az egykori filmügyi kormánybiztos magánéletéről is említést tett.

Andy Vajna

Fotó: Toroczkay Csaba

„Sokan próbálták őt figyelmeztetni vagy óva inteni bizonyos dolgoktól, de ő soha nem volt hajlandó feláldozni a saját boldogságát semmiért vagy senkiért. Egyik fülén bement, a másikon meg ki. Olyan ember volt, aki ment a maga feje után, mondhatott bárki bármit” – mondta sokat sejtetően Vajna Timivel kapcsolatban Dudás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top