nlc.hu
Sztárok

Alacsony férfi sztárok

Nem is gondoltad volna, milyen alacsonyak ezek a férfi hírességek

A moziba, mintha feléd tornyosulnának, a való éledben viszont nem vehetnél fel magas sarkút az alábbi híres férfiak mellett.

A short kingek igazán trendik mostanában: mert hát nincs azzal semmi baj, ha valaki alacsony, sőt, ha ezt egy férfi képes önbizalommal, a kisebbségi komplexus leghalványabb jele nélkül viselni, az a legjobb párosítás. Viszont azért mégiscsak egy olyan prekoncepció él bennünk, hogy a hollywoodi sztárok mind magas, jó kiállású férfiak, akik mindig képesek elnézni a velük együtt szereplő színésznők feje felett. De ez azért természetszerűen nem lehetséges, és sok esetben ez csak a mozi varázsa: előnyös szögből veszik őt, magasított talpú cipőt adnak rá, esetleg egy emelvényre állítják. Mert hát nem lehet mindenki 175 centinél magasabb (már ha az amerikai átlagmagasságot nézzük). Így a valóságban a galériában szereplő híres férfiak bőven alulról súrolják a 175-öt – nézd meg, kicsodák is Hollywood short kingjei!

Tom Cruise
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top