nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla korábbi megcsalása

Tatár Csilla rákeresett, hogy kivel csalta meg a korábbi párja

Tatár Csilla arról mesélt, hogy a neten rákeresett, kivel csalta meg az egyik exe.
Tatár Csilla

Tatár Csilla az ATV #Bochkor című műsorának vendége volt, ahol többek között Shakira és Piqué válási botránya is szóba került, melynek kapcsán a meghívott vendégek saját tapasztalataikat is elmesélték Bochkor Gábornak. A műsorvezető nem kertelt, elárulta, hogy bizony vele is megesett, hogy megcsalták, ráadásul utólag derült ki a dolog.

„Az én helyzetem azért volt érdekes, mert én nem a kapcsolatomban tudtam meg, hanem utána, hogy engem megcsaltak. Szóval, rákeres ilyenkor mindenki nyilván Instán, Facebookon, hogy hogy néz ki az, aki befeküdt a te ágyadba is, amikor te éppen valahol voltál, és akkor mindig jön a megdöbbenés – amit Shakira is megénekelt – hogy »ez, hozzám képest, ez komoly!? Egy Ferrarit egy Twingóra?«” – mondta Csilla. 

A műsorvezető egy pszichológussal is beszélt akkoriban, és elárulta, hogy a szakember szerint a férfiak alulválasztanak, ha félrelépésről van szó.  

Ilyenkor az van, hogy a férfiak azért választanak mindig alul, mert az alulválasztással megélhetik azt az énjüket, amit mondjuk a feleségük mellett nem. Ez a nő az felemeli, csodálja őket

– mesélte Csilla a műsorban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top