nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Lengyel Tamás

Ennyit változott Lengyel Tamás 2003 óta! Még tüsi haja is volt!

Közel 24 éve van a szakmában Lengyel Tamás, és azt mondhatjuk, ez idő alatt eltűnt a kisfiús sármja, ami a karrierje elején annyira jellemző volt rá.
Lengyel Tamás A Nagy Fehér Főnökben

Nem akarunk egy Wikipédia-szócikket szentelni annak, hogy Lengyel Tamás honnan indult, mert felesleges lenne – beszéljenek a képek helyettünk –, annyit azonban érdemes megemlíteni, hogy a színész, bármennyire hihetetlen, 1999 óta a szakmában van. Először a Pesti Színházban lépett színpadra, amit a Radnóti Miklós Színház, majd a Budapesti Kamaraszínház és a Vígszínház követett. 

Persze tagadhatatlan, hogy a Jóban Rosszban dr. Zólyom Ivánja volt az a karakter, ami miatt szinte mindenki megismerhette őt az országban, ám innen viszonylag hamar távozott. Azóta sem tűnt el, sőt! Lengyel Tamás meghatározó alakja lett a magyar sorozatoknak. Ott volt az Aranyéletben, a nézők kedvence volt A mi kis falunkban és imádják a sorozatrajongók A Nagy Fehér Főnökben is. Erről egyébként így nyilatkozott: „Ez nagyon jól van felépítve, klassz a konstrukció, nem didaktikusan próbál átnyomni valamit, egyszerűen szórakoztat a történet, találkozol olyan élethelyzetekkel, aminél a felismerésed az kell legyen, hogy ez nem oké. (…) Ehhez az kell, hogy kíméletlenül bemutassa Magyarország állapotát, a szellemi pusztulást, radikalizálódást.”  Ha ez nem lenne elég, a Hírcsárda „híradójában” is rendszeresen láthatjuk, és üde színfoltja a TikToknak is.

És akkor lássuk, hogyan lett dr. Zólyom Ivánból Nándi, vagyis A Nagy Fehér Főnök főszereplője!

Lengyel Tamás és Szombathy Gyula
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top