nlc.hu
Sztárok

Oláh Gergő missziója

Oláh Gergő egyfajta misszióba kezdett

Oláh Gergő egyfajta misszióba kezdett a közösségi felületein.

Oláh Gergő egyfajta misszióba kezdett a közösségi felületein. Egy könyv ihlette erre Gergőt, melyre most bukkant rá. Az X-Faktor korábbi győztese úgy érzi, hogy az élet egyfajta harctérré változott, ahol a gyerekeket meg kell védeni – írja a Bors

Oláh Gergő missziója

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral

„Nincs könnyű dolga ma egy szülőnek, ha védelmezni szeretné gyermekét, gyermekeit a világban rájuk leső veszedelmektől… Ahogyan ma a világ működik, amik a trendek, attól meg kell óvnunk a gyermekeinket. Nem szabad, hogy ezeket tartsák divatosnak és hogy az öngyilkosságon gondolkodjanak! Nekünk ezekkel van háborúnk! Nekem apaként ez a feladatom a feleségemmel együtt. Én vállaltam, hogy a családom vezetője leszek és időt szánok rájuk. Beszélgetek a fiammal és a lányommal is külön-külön. Mert ha ezt elhanyagolom, az én gyerekeimmel is megeshetnek ezek a dolgok… A két kiskamasz gyermekemet nem tudom hermetikusan elzárni a mocsoktól, de el tudom nekik mondani, hogyan tartsák távol magukat ezektől. Szülőként nagyon határozottnak, tudatosnak kell lenni és aki ezt elmulasztja, belehajszolja a gyermekeit a gonosz markába és nem feltétlenül csak képletesen mondom ezt” – mondta Oláh Gergő, akit gyakran kritizálnak a kommentelők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top