nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska új párkapcsolata

Rátalált a szerelem Széphalmi Juliskára – új párjáé volt az a kocsi, amit a minap megrongáltak bosszúból

Már van egy komoly udvarlója Sánta Laci exnejének, ám a jelek szerint van valaki, akinek ez nem tetszik.

Hosszú, magányos hónapok után akadt végre egy férfi, aki megdobogtatja Széphalmi Juliska szívét, de az ismerkedésbe a rendőrség is bekapcsolódott. Mint arról korábban beszámoltunk, január elején obszcén módon megrongálták a táncosnő és egy barátja – aki nála aludt – kocsiját. Most kiderült, az illető – aki a táncosnőnél töltötte az éjszakát – Széphalmi Juliska újdonsült párja volt.

Széphalmi Juliska,

Tavaly tavasszal ért véget Széphalmi Juliska legutóbbi kapcsolata, most újra van valaki az életében – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Egyelőre úgy tűnik, hozzám kapcsolható magánéleti bosszúról lehet szó, amit nem nagyon tudok hova tenni, hisz tavaly április óta nem volt kapcsolatom. Ez egy nagyon friss kapcsolat, ezért nem szeretnék sok mindent elárulni róla. (…) Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem. Különösen a történtek után” – mondta el a Story magazinnak a táncművész, aki az exférjével, Sánta Lacival, a lassan 7 éves kisfia apukájával is jó viszonyt ápol, és osztoznak Lacika nevelésében.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top