nlc.hu
Sztárok

Visszatér a Sztárbox

Sztárok húznak ismét bokszkesztyűt az RTL műsorában, a Sztárboxban

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagysikerű műsorában.

A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok lesz.

Kovács Kokó István

Fotó: rtl.hu

Bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel a Sztárbox ringjében. Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, mind a résztvevők, mind a nézők körében. Rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.  

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban és hogy kik vezetik a műsort, arról hamarosan hírt ad az RTL.  

Kovács Kokó Istvánnal készült interjút a Fókusz ma esti adásában láthatják, ahol további információk is kiderülnek a műsorral kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top