nlc.hu
Sztárok

Gregor Bernadett a magánéletéről vallott

Gregor Bernadett: „Nem szorulok rá senkire anyagilag, nem akarok senkitől függővé válni”

A színésznőnek bőven volt alkalma megtapasztalni, milyen párkapcsolatban élni.

Gregor Bernadett négy éve vált el férjétől, azóta ami szabadideje akad, azt gyermekeivel és háziállataival tölti. Bár nem látszik, de a színésznő tavaly betöltötte az ötvenet, amely ugyan a magánéletére úgy érzi, nincs hatással, a szerepeire annál inkább. 

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett (Fotó: Fülöp Dániel)

Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam. Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze, odafigyelek magamra – mondta a Ripostnak Bernadett, aki 50 évesen sokkal jobban érzi magát, mint 20 évesen. Elárulta, bár kétszer is férjnél volt már, az, hogy most egyedül van, egyáltalán nem zavarja. Sőt, élvezi, hogy nem kell senkitől függenie. – Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top