nlc.hu
Sztárok

Damu Roland kislányát kirekesztik

Megnehezíti a vezetékneve Damu Roland lányának az életét

A gyámja elárulta, szülinapi zsúrokra sem hívják meg Maját.

Damu Roland kislánya, Maja még csak hétéves, de már rengeteg nehézségen ment át. A színész nem sok időt töltött gyermekével, akinek édesanyját, Edinát tárgyalások alatt ismerte meg és a börtönben vette feleségül. Később az asszony is alkoholista lett, ezért hétéves gyermekük gyámsági jogát most testvére, Katalin gyakorolja. 

Maja gyámja, Katalin

Maja gyámja, Katalin

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy Majának le kellett mondania édesapja örökségéről a sok adósság miatt és egyetlen vágya egy gitár volt, amit azóta sem kapott meg. A Fókuszban pedig most arról mesélt Katalin, milyen megkülönböztetések érik Maját, csupán vezetékneve miatt. 

„Az öt év alatt, mivel Maja egy évvel később megy iskolába, kétszer hívták meg születésnapra. Karácsonykor minden gyerek mondott valami apró kis szöveget, Maja pedig ott állt. A Maja nem olyan, hogy ne tudná megtanulni, mert meg tudja és nem, de ez előfordult máskor is” – mesélte Katalin. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top