nlc.hu
Sztárok

Aurelio Caversaccio interjúja a börtönből

Aurelio a börtönből: „A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam”

Aurelio a Blikknek adott interjút.

Exkluzív interjút készített a Blikk Aurelióval, aki elmondása alapján új ember lett a rács mögött. Aurelio Caversacciótól négy évvel ezelőtt egy ismerőse ellopott 130 ezer forintot. A valóságshow-hős a vád szerint többször megütötte, majd több ismerősével együtt elrabolta a férfit, hogy visszaszerezzék tőle a pénzt.  A celeb jogerősen összesen 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. A realitysztár tavaly február 16-án vonult be a Kozma utca büntetés-végrehajtási intézetbe.

A lapnak Aurelio elmondta, nehezen viseli a börtönben töltött időt, és sokat gondolkodik az elkövetett bűncselekményeken is. Mint mondja:

„A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam.

Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok, kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek.”

Aurelio az interjúban arról is beszélt, milyen érzés volt, hogy kislánya született, míg ő a börtönbüntetését tölti.

Még csak fotókon láttam, de már most érzem, mennyire szeretem.

Arról is beszélt, hogy telnek a napjai. Eleinte félt a többi elítélttől, de semmilyen incidens nem érte. Bár állítása szerint nem könnyű vele együtt élni, vannak, akivel kint is akarja majd tartani a kapcsolatot. A barátain és családján kívül a finom ételek hiányoznak neki a legjobban.

Itt nem olyan a koszt, mint amihez szokva vagyok, le is fogytam 12 kilót. Mivel elég hiú vagyok, az is nagyon zavar, hogy nem olyan a külsőm, mint megszoktam. Magamnak vágom a hajam, szedem a szemöldököm, és ki vagyok készülve attól, hogy nézek ki!

Jó magaviseletért jövő májusban kérvényezheti a feltételes szabadon bocsátást. Ekkor kell elkezdenie a drogügyek miatt korábban kiszabott 1 év 2 hónapos börtönbüntetését is. Ha itt is minden szabályt betart, akkor talán a jövő karácsonyt már otthon töltheti.

aurelio

Aurelio (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top