nlc.hu
Sztárok

Kislányt vár Békefi Viki és Feng Ya Ou

Kislányt vár Békefi Viki, a magyar mellett kínai nevet is adnak a picinek

Egy babaváró buli keretében derült ki, hogy vajon kislánya vagy kisfia születik-e a két énekesnek.

Békefi Viki és Feng Ya Ou a Sztárban sztár leszek! első évada alatt jöttek össze, szerelmük pedig azóta is tart. Nemrég kiderült, hogy kisbabát várnak, aztán az eljegyzésről is beszámoltak, később pedig arról szóltak a hírek, hogy már az esküvőre is sor került. Az énekesnő ma reggel a Mokkában a baba neméről is beszámolt.

Feng Ya Ou és Békefi Viki

Fotó: TV2

Viki elárulta, csak lányneveik voltak, így most könnyebb dolguk van. Az is kiderült, Feng Ya Ou úgy érezte, fia születik, de természetesen nagyon örül, hogy egészséges a pici. „Kislányunk lesz. (…) Én meg voltam győződve róla, hogy fiú lesz, pedig a körülöttünk lévő emberek 80 százaléka lányt mondott. Volt olyan barátunk is, aki útközben meggondolta magát és kisfiús karszalagot vett fel (a babaváró bulin – a szerk.) amikor megérkezett hozzánk” – részletezte Ya Ou. 

„Könnyű helyzetben vagyunk, mert csak lánynevünk volt eddig. Szeretnénk egy magyar és egy kínai nevet is adni a picinek. Van néhány ötletünk, de még nem döntöttünk. Fiúnevet sokkal nehezebben találtunk egyébként” – mondta Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top