nlc.hu
Sztárok

Alekosz ezúttal Erdei Zsoltba állt bele

Alekosz ezúttal Erdei Zsoltba állt bele

Alekosz a horgászokat szidta, amire Madár reagált, majd a botrányhős ismét megszólal.

Alekosz nemrég sokakat felbőszített a kijelentésével, miszerint a horgászok mihaszna népség, akik egész nap a tóparton isznak, miközben egyedül hagyják a feleségeiket – szóról szóra idéztük a botrányhőst. Az ACNews ennek kapcsán megkereste Erdei Zsoltot, aki imád horgászni.

Anyukám azt mondta régen, hogy ’kutyaharapás, szamárbőgés nem hallik az égig’. Kár ezzel foglalkozni… Alekosz nevét hallottam ugyan, de nem ismerem, életemben nem találkoztam vele. 8 éve tévét sem nézek, egyébként sem szerettem soha a valóságshow-kat… Úgy gondolom, nem szabad általánosítani. Mindenhol vannak jó és rossz emberek, de én úgy tapasztaltam, hogy a horgászok nyugodt népek. Persze, van, aki dorbézol, de az a csoda, szépség és fifika, amivel sokuk rendelkezik, az életben való boldoguláshoz is sokat segíthet nekik. Lehet, rossz élménye volt ezzel az időtöltéssel

– nyilatkozta a minap az egykori ökölvívó. Alekosz persze – szokásához híven – nem hagyta annyiban, reagált Madár szavaira.

Alekosz vs Erdei Zsolt

Fotó: Birton Szabolcs / Schumy Csaba

„Hol a pénz! Madár. Nyolc éve nem néz tévét, a Való Világot pedig nem szereti; általánosított egyet tegnap a világbajnok, miközben szamárbőgésnek hívta a halászokkal kapcsolatos szavaimat. De ha valaki nem néz televíziót egy évtizede, az honnan tudja??!

A fifikát írja a tóparti proletárok számlájára, amiben neki is nagy tapasztalata van. Hol a pénz!! Madár. Központi Sport Iskolában a 40 éves..! várótermi székecskéket, lecserélte már? Szakvezető Úr. Világbajnok Úr. Nem passzolt a kémia?

Görög gladiátor őseim kultuszát tiporja porba azon mondatával, hogy nem a tömegeknek bokszolunk. De..!! Világbajnok Úr. Mi a tömegnek bokszolunk. Kokó bizonyára tudjaezt. Nyerd meg a tömeget; elnyered a szabadságod. Kokó a nép-bajnok!

A vérre szomjas tömeg itt nem azért fizet, hogy ne legyen kémia. Legyen kémia! Bokszoló és tömege között, ez a kapocs. Utcai bunyós, a kocsmában verekeszik. Egy Világbajnok pedig a ringben, a közönsége előtt, és nekik. Hol a pénz! Madár” – írta a korábbi VV-győztes a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top