nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter nem szereti a ráncait

Így festene botox után Hajdú Péter

Hajdú Péter volt már plasztikai sebésznél, és ismét oda készül!

Az rtl.hu számolt be elsőként arról, hogy a külföldi internetezők milyen jót derültek Hajdú Péter és a TikToker Forstner Csenge retusált fotóin. A páros csak beszélgetésüket akarta népszerűsíteni a képek megosztásával, ám az egyik verzión kicsit túltolták a filtert.

Hajdú Péter, akit nem rég internetes csalók is csőbe húztak, nem rejtette véka alá, hogy rendszeresen használja a fotók retusálására is alkalmas FaceApp nevű alkalmazást, és nem is nagyon érti, hogy ez miért baj.

A Reggeliben is kertelés nélkül beszélt a nevetség tárgyává vált fotókról:

„Egy rosszul elkapott kép volt a Csenge fotója, vagy berágott azon, hogy ő nem lett FaceAppolva, és lehet, hogy rátolt nekem valami öregítő filtert” – mondta Péter, akinek a Reggeli munkatársai egy szuper fotómontázzsal szerettek volna kedveskedni:

Hajdú Péter megfiatalítva

Fotó: RTL Reggeli

Azt is kifejtette, hogy szerinte semmi ördögtől való nincs abban, ha valaki a karikás szemet kiretusálja.

„Ebben mi a baj? Én kötelezővé tenném. Ronda képet senki ne posztoljon magáról” – hirdette nézetét a Reggeliben.

Arról is mesélt, hogy 2 éve megcsináltatta a szemhéját egy plasztikai sebésszel, mert megereszkedett szemhéja miatt „szomorú kutya” feje volt. Végül elárulta, hogy most a botoxot fontolgatja.

Nyitókép: RTL Reggeli 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top