nlc.hu
Sztárok

Megkérte új párja kezét az elvált Varga Balázs

Tavaly ért véget a házassága, most pedig már el is jegyezte új párját Varga Balázs

Felgyorsultak az események a Drága örökösök színésze körül.

Még egy év sem telt el azóta, hogy Varga Balázs házassága zátonyra futott, és máris újra vőlegény. A színész azonban egészen másként tekint erre a kérdésre.

Varga Balázs,

Varga Balázs és menyasszonya, Balogh Zsófi – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Azt éreztem, hogy a kudarcok után ráleltem az igazira. Zsófi nagyon gyerekcentrikus, így hamar felmerült köztünk a gyermekvállalás kérdése is. Én hamarosan 39 leszek, ha szeretnénk még közös gyereket, akkor itt az idő, hogy családot alapítsunk. Ezelőtt viszont egy rendes férfi megkéri a nő kezét, még akkor is, ha nemrég vált el” – indokolta döntését a Story magazinnak Varga Balázs.

Ráadásul úgy láttam, hogy Zsófi és a gyermekem édesanyja között is jól alakult a kapcsolat, (…) megtalálták a közös hangot. Így tudom, hogy a jövőben is jól fog majd működni a mi kis mozaikcsaládunk” – jelentette ki a Drága örökösök színésze, aki nem egy külföldi utazáson vagy egy luxusétteremben kerített sort az eljegyzésre, hanem otthon, a négy fal között. 

Párja, Zsófi természetesen igent mondott, a szerelmesek pedig már nekiláttak az esküvő szervezésének.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story - válik kucsera és tápai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top