nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia a közös vakációról

Liptai Claudia: „Ordítottam Ádámnak, nehogy megsérüljön”

A sócsúszdán kisfiukkal közösen siklottak le, ám Liptai Claudia szerint nem ment minden zökkenőmentesen.

Csodás napokat töltött Németországban Liptai Claudia és Pataki Ádám, akikkel kisfiuk, Marci is velük tartott. A család egy sóbányába is ellátogatott, ahol egy speciális ruhában egy nem mindennapi csúszdán is le lehet csúszni.

Liptai Claudia

Fotó: RTL

„Ádám korábban már csúszott itt le Marcival, én viszont nem tudtam pontosan, hogyan is történik ez, csak azt, hogy fotó is készül a siklásról. Először úgy volt, hogy Marci előttem fog ülni, aztán jövök én, majd Ádám, de féltem, hogy Marcit nem tudom biztonságosan fogni, ezért közénk ült. Ez nem volt valami jó ötlet, hiszen nemcsak teljesen eltakartuk, de ezen a spéci csúszdán – ahol a két lábat nyújtva kell kitenni, a kezeket pedig behúzni – nem épp a legjobban jött le” – idézte fel a történteket Liptai Claudia, aki aggódott kisfiáért.

Csúszás közben láttam, hogy Marcinak vissza volt feszítve a lába, azonnal próbáltam visszahúzni és ordítottam Ádámnak is, hogy húzza vissza, nehogy megakadjon valamiben és megsérüljön

– árulta el a Sláger FM-en a műsorvezető, akinek küzdelmét a bányában készült fotó is megörökítette. „Tanulságos fotó készült, mindezt megörökítve. Utána néhány perces közjáték következett a barlang többi részén, szerencse, hogy a családunkon kívül más magyar nyelvű nem volt. Valójában én mindvégig tudtam, hogy mi fog történni, hiszen már csúsztam Marcival. Tény, hogy a csúszáskor kifeszítettem a lábam, a gyerek lába valóban alákerült egy pillanatra, de nem feszült. A fotókon látszik is, hogy én nyugodtan igazgatom a lábát, Claudia arcán viszont az aggodalom köszönt vissza. Persze senkinek nem lett semmi baja és rendkívül gyorsan túltettük magunkat az egészen” – mondta az ÉdesKettesben Pataki Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top