nlc.hu
Sztárok

Dédunokája mentette meg Bangó Margit életét

„Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék” – Bangó Margit a dédunokájáról

Tina a kórterembe is befeküdt a legendás énekesnővel.

Példaértékű az a végtelen szeretet, ami Bangó Margit és a dédunokája között van. A 21 éves Gáspár Tina a mai napig az imádott dédijével lakik és őrangyalként vigyáz rá – írja a Meglepetés magazin.

Bangó Margit

Bangó Margit a Csináljuk a fesztivált! című műsorban 2022-ben – Fotó: MTI/Kovács Anikó

Tina kisgyerekkora óta nem engedi el a dédikéje kezét, akit Mamának becéz. „Szerintem kétnapos koromtól a Mamával lakom. A születésem után egyenesen hozzá mentünk, a kispesti házában laktunk a szüleimmel. Elmondhatatlanul szoros kötelék alakult ki köztünk. (…) 16 éves koromig együtt aludtunk” – mesélte Tina, aki tévésnek készül a diploma után. A vőlegényével 4 éve van együtt, de még mindig a dédijével él Gyálon.

A 72 éves, Kossuth-díjas előadóművész állítja, dédunokája a védőangyala. „Megmentette az életemet. Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van. Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék. (…) Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle” – vallotta be Bangó Margit, aki már nagyon várja a dédunokája esküvőjét: azt tervezi, hogy hajnalig mulat majd a lagziban.

Bővebben a Meglepetés magazin legfrissebb számában!

Meglepetés - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top