nlc.hu
Sztárok

Szujó Zoltán ritkán látott felesége

Szujó Zoltán ritkán látott feleségével posztolt

Ritka pillanat, hogy beszél és posztol a családjáról.

Szujó Zoltán 2000-ben került az RTL-hez, ekkor mutatkozott be a nyilvánosság előtt, 2002 óta pedig a Formula–1-es futamok helyszíni riportere és műsorvezetője, valamint profi ökölvívó mérkőzéseket is közvetít. 2022 decembere óta már a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke – szakmailag tehát mindent megtalálhatunk róla, a magánéletéről azonban csak ritkán beszél.

Szujó Zoltán

Fotó: Schumy Csaba

2000-ben vette feleségül Sütő Adriennt, akitől két lánya – Zsófi és Dorka – született. Nagyon ritkán posztol a családjáról, azonban most kivételt tett: megosztott egy képet a feleségével, akivel már 23 éve házasok. 

A kép mellé írt szövegből csupán annyi derült ki, hogy a hétvégén a hegyekben jártak és túráztak egy jót. „Mi hosszú ideje próbálunk már itthon úgy élni, hogy kevésbé terheljük a természetet, mert a családdal, a feleségemmel, a gyerekeimmel nagyon szeretjük azt. Rengeteget túrázunk és kutya kötelességünknek érezzük, hogy vigyázzunk erre” – nyilatkozta korábban a sportriporter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top