nlc.hu
Szabadidő

Zámbó Krisztián az apja és Gregor Bernadett viszonyáról

Zámbó Krisztián kitálalt az apja és Gregor Bernadett viszonyáról

Eddig nem ismert részletek derültek ki a Király és a színésznő titkos kapcsolatáról.

Zámbó Krisztián a Frizbi TV YouTube-csatornáján a pénteken 19 órától elérhető adás felvételén mesélt Hajdú Péternek az édesapja nőügyeiről, többek között a Gregor Bernadett-tel való viszonyáról – írja a Blikk. Állítja, Zámbó Jimmy – a korábbi kalandjaival ellentétben – a színésznőbe tényleg szerelmes volt, és képes lett volna érte az Edittel való házasságának is véget vetni.

Krisztián szerint Edit sokkal több mindent elnézett Jimmynek, mint anno az ő édesanyja, Vera. Tisztában volt azzal, hogy a legendás énekes viszonyt folytat Gregor Bernadett-tel is, de – mint mondja – emiatt voltak is viták az apja és Edit között.

Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett,

Fia szerint Zámbó Jimmy szerelmes volt Gregor Bernadettbe – nlc-montázs, fotók: (b): Fotócentrál, (j): Fotó: MTVA / Zih Zsolt

„Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit és közte akkor már megromlott a kapcsolat. Előfordulhatott volna, ha apu nem hal meg, hogy elválik és Bernivel marad, mert szerelmes volt” – jelentette ki Zámbó Krisztián, hozzátéve: az apján akkor már látni lehetett, hogy már nem úgy állt a házasságához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top