nlc.hu
Sztárok

Eltűnt a földrengésben Cansu Dere, a Szulejmán sztárja

A Szulejmán csillaga, Cansu Dere is eltűnhetett a törökországi földrengésben

Bejárta Törökországot Cansu Dere színésznő, az Ezel, a Szulejmán és az Elárulva című sorozatok sztárja eltűnésének híre, de most egyre több jel mutat arra, hogy vaklárma lehet.

Már több mint 22 ezer áldozata van a törökországi földrengésnek, és a katasztrófa ismert embereket is érint. Cansu Dere színésznőt egyelőre eltűntként tartják számon, őt a magyar nézők főképp a Szulejmánból ismerhetik, de szerepelt az Ezel és az Elárulva című szappanoperákban is – írja az Index.

Cansu Dere

Cansu Dere egy tavaly tavaszi sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

A színésznőről a földrengés óta nem adott magáról életjelet, az otthona pedig állítólag pont a rengések epicentrumában található. A közösségi médiában már a halálhírét keltették, de egyelőre csak annyi biztos, hogy nem találják őt, és a holtteste sem került elő. A spanyol elperiodico.com szerint az eltűnését jelző információ egy TikTok-videóból származott, amit semmi nem támasztott alá, ráadásul információik szerint Dere jelenleg Isztambulban él, így kicsi az esélye, hogy a földrengés területén tartózkodott. A social media oldalát pedig amúgy is ritkán frissíti, szóval önmagában semmit nem bizonyít, hogy ott épp nem aktív. Birsen Altuntas újságíró szerint Cansu Dere életben van, és más törökországi hírességekkel jelenleg adományokat gyűjt az áldozatok megsegítésére a Disney+ szervezésében.

Az ankarai színésznő a pályafutását a Miss Turkey szépségverseny harmadik helyezettjeként kezdte még 2000-ben, később pár évig modellkedett, majd 2004-ben kóstolt bele először a színészkedésbe. A hazánkban 2009 és 2011 között vetített Ezel című sorozata volt az első hazánkban sugárzott török szappanopera. 2012 és 2013 között feltűnt még a Szulejmánban előbb Hümeyraként, majd Firuzeként. Ahogy mi is megírtuk, a túlélők után rengeteg csapat kutat a katasztrófa helyszínén, köztük magyar életmentő csapatok is. Amennyiben lesz új információnk Cansu Dere hollétéről, cikkünket frissítjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top