nlc.hu
Sztárok

Az idie évadban már nem lesz előadása Benedek Miklósnak

Az idei évad összes fellépését lemondta Benedek Miklós

Egészségi okokra hivatkoztak abban a körlevélben, amiben az Orlai Produkció értesítette a nézőket.

Ahogy a Blikk írja, a 2022/2023-as évadban elmarad a Hárman a padon című előadás, amiben Benedek Miklós játékát is megcsodálhatták a színházba járók.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész december 11-én játszott utoljára a darabban, január végén pedig még bizakodva beszélt arról, hogy hamarosan visszatérhet a színpadra. Akkor szűkszavúan ugyan, de arról mesélt, hogy egy hónapon át orvosi kezelésnek is alávetette magát, a jelek szerint azonban több időre van szüksége az erőgyűjtéshez, mint remélte.

Benedek Miklós

Fotó: MTI

„Tudom, hogy hozzám képest sok előadás elmaradt, de igen, februárban már ott leszek” – ígérte akkor Benedek Miklós, ám most Orlai Tibor, a produkciós iroda tulajdonosa is arról számolt be a Blikknek, hogy az április közepéig meghirdetett új, és a korábban elmaradtak pótlásaként bejelentett előadásokat sem tartják meg.

Benedek Miklós a december 11-i előadás óta nem vállalt semmilyen nyilvános szereplést, az Orlai Produkció darabjai többségének otthont adó Belvárosi Színház Facebook-oldalán is aznap került fel róla az utolsó fénykép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top