nlc.hu
Sztárok

A Szulejmán eltűnt sztárja továbbra sem ad magáról életjelet

Videón bukkant fel a Szulejmán földrengésben eltűnt sztárja, de az aggódó rajongókat ez nem nyugtatta meg

Több forrás azt állítja, hogy egy hírességek élelmiszer-osztását bemutató videón maga Cansu Dere látható, akinek az eltűnéséről pár napja mi is beszámoltunk. A felvétel alapján azonban a színésznő valóban nehezen azonosítható, így a fejlemény az aggódó rajongókat nem nyugtatta meg.

Cansu Dere, a Szulejmán, az Anya és az Elárulva című szappanoperák sztárja kapcsán majdnem egy hete látott napvilágot a hír, hogy a törökországi földrengés óta nem adott életjelet magáról, az Instagram oldalán utoljára január elején posztolt – tegyük hozzá, ez önmagában nem sokat jelent, amúgy is ritkán posztol -, és a lakhelye állítólag pont a földrengés epicentrumának közepénél található. Érkeztek ugyan megnyugtatónak szánt információk, egy török újságíró például arról számolt be, hogy a Disney+ segélyakciója keretében több más ottani sztár társaságában jótékonykodik és élelmiszerosztásban vesz részt, de maga Cansu Dere egyáltalán nem reagált az eltűnésével kapcsolatos hírekre. Az alábbi volt az utolsó posztja a közösségi médiában.

Nemrégiben számos híroldal átvett egy közösségi médiában terjedő, jótékonysági élelmiszerosztásról készült videót, amiről azt állítják, hogy maga Cansu Dere látható rajta, ő a piros sapkás, a háttérben pakoló nő.

Azonban pont a sapka miatt nehezen kivehető az arca, és sokak szerint a felvételen egy fiatalabb nő látható, és nem Cansu Dere. Több forrás szerint a színésznő csak azért nem posztol, mert nagyon rossz a térerő azon a környéken, ahol keményen dolgoznak, mindenesetre azért meglehetősen furcsa, hogy egy hét alatt egyetlen hivatalos közlemény sem látott napvilágot a hogyléte felől, és ő maga sem ad életjelet magáról, miközben rengetegen aggódnak érte.

Cansu Dere

Cansu Dere a vörös szőnyegen (Fotó: Profimédia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top