nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita véleménye a médiáról

Ábel Anita: „Egy bizonyos kor felett a magyar televíziózás nem olyan baráti a nőkkel”

Azt mondja, 10 év múlva nem biztos, hogy a médiában fog dolgozni.

A színésznő-műsorvezető a Spirit FM #nofilter című műsorában volt Köböl Anita vendége. Beszélt arról, milyen a médiában élni a mindennapokat, és szó volt arról is, hogy gondolkodott, gondolkodik-e másban, mint a színészkedés vagy a műsorvezetés.

Ábel Anita

Fotó: Birtron Szabolcs

„Aki ebben a szakmában dolgozik, az mindig újrakezdő” – fogalmazott a műsorban Ábel Anita. Felidézte, hogy régen a televízióknál is fix szerződések voltak, de ő maga legutóbb szoros kötelékben 2016-ben volt a TV2-nél, ahol ő mondott fel, ezután szabadúszó lett. Azt mondja, van pár szerencsés, aki állandó státuszban dolgozik televízióknál, de elenyésző számban.

Egy bizonyos kor felett a magyar televíziózás azért nem olyan baráti a nőkkel

– fogalmazott. Hozzátette, míg a külföldi csatornáknál akár a 60 év körüli műsorvezetők is népszerűek, nálunk inkább a fiatalabbak vannak fókuszban. Úgy látja, a médiában dolgozókról sokan azt gondolják, hogy talicskával tolják haza a pénzt, de ez nincs így, hiszen ahogy ő fogalmaz, „ez nem Hollywood”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top