nlc.hu
Sztárok

Ezért nem ült egymás mellé Tóth Andi és Marics Peti

Sztárban sztár: ezért nem ülhetett egymás mellé Tóth Andi és Marics Peti

A csatorna is reagált a felvetésre.

Vasárnap volt a Sztárban sztár 9. évadának első adása, itt debütált zsűritagként Tóth Andi és Marics Peti. Mint utólag kiderült, oka volt annak, hogy miért nem egymás mellé ültették őket, ugyanis Lékai-Kiss Ramóna két oldalán kaptak helyet.

Sztárban sztár zsűri

Fotó: TV2

„A Sztárban Sztár aktuális zsűrijét egy többfordulós casting alapján választottuk ki. A próbafelvételek alkalmával a potenciális jelölteket többfajta ülésrendben néztük meg. A kiválasztási folyamat végén ez a verzió bizonyult a legjobbnak” – reagált a TV2. Korábban egyébként Tóth Andi is nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

„Én nem szeretem, ha nem arról van szó, amiről akarom, hogy szó legyen. És azt akarom, hogy arról legyen szó, hogy tök jól zsűrizek, a párom is jól zsűrizik, egyébként meg remek produkciók vannak, és szórakoztatjuk a népet, és nem azt látom minden egyes újságban, hogy a szerelmespár, és akkor most hogy néztek egymásra, és megpuszilták egymást… ezektől én kivagyok” – részletezte az énekesnő.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top