nlc.hu
Sztárok

Ismerős nyilatkozott Király Viktor házasságáról

Egy ismerős azt állítja, Király Viktor felesége elköltözött otthonról

Király Viktor és felesége másként próbálja feldolgozni azt, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk, tette hozzá az ismerősük.

Ugyan sem Király Viktor, sem felesége, Virág Anita nem erősítette meg azon pletykákat, miszerint válságban lenne a házasságuk, a Blikk informátora szerint kapcsolatuk megromlott, mégpedig annyira, hogy Virág Anita elköltözött otthonról, miközben korábban az a hír járta, hogy az énekes költözött el otthonról.

Az ismerőseik szerint azért van némi remény arra, hogy a házaspár rendezi a kapcsolatát, az énekes számára a család az első, és fiukat igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de – fogalmazott a Blikk informátora – az indulatok, a sérelmeik egyelőre erősebbek a megegyezésre való hajlamnál. 

Király Viktor és Virág Anita

Fotó: Schumy Csaba

A lap szerint a két fél másként kezeli a kialakult helyzetet. „Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként. Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot” – állítja az ismerős. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top